Skip to content

Alakul

August 1, 2013

Bocsi, nem volt választási lehetöség, hanem spontán eldöntöttem mi legyen a képmotivum az utolsó fehér vagyis bézs falon:

o

Gondoltam ez segíteni fog motiválni a bloggolásra. Vélemények? Kiderült hogy olyan idökben élünk, amelyekben már nem is olyan egyszerü elöhívatni egy fotónegatívot. Szóval hagytam a francba és kinyomtattattam (?!) egy digitális fotót a zolimozi Moszkvicsról a parlament közelében. Ez sem volt olcsó, de szerintem tök jó. Éljen a zolimozi!

A másik egetrengetöen fontos tény, melyet közölni szerettem volna a kedves közönséggel az új kis otthonommal kapcsolatosan, az az, hogy megtaláltam azt a bizonyos bort. Egy sarki liquor store-ban. Melyet egy 3000 méteren fekvö borászatban termelnek Argentína északi részén egy isten háta mögötti, gyönyörü helyen, ahova esztelen mázlim volt eljutni autóstoppal annó 2010 – Bodega San Colomé.

Aki nem emlékezne:

az odaút

Ja, és nem is a bor miatt mentem oda. Na mindegy, szóval amikor ott voltam, kiderült hogy az igazán hihetetlen fénymúzeum mellett bor is van. Azóta kerestem a világ piaboltjaiban. Most meg itt van a sarkon. A 2010-es évjárat. Utolért. Akkor és most egy helyen vagyunk. Ö is világjáró. Egészségetekre!

Advertisement
2 Comments leave one →
 1. Anonymous permalink
  August 8, 2013 15:49

  Katikám, ez mind OK!
  De honnan van a fotel?!?!?!
  Nagyon jól passzolnak egymáshoz a Moszkvics színe, a lámpaernyö és a párna.
  Remélem, a Moszkvics 407-es. Bár nem hiszem, mert az egy ösrégi típus és egyike az elsö személyautó-élményeimnek egyáltalán. Jocó papa barátjának volt egy olyan, amivel rengeteget kirándultunk. Annyira féltette a tulaj, mi meg az unokatesómmal (Gabival) örökké direkt csapkodtuk az ajtaját.
  A bort meg majd együtt is megkostóljuk. Kiváncsi vagyok. Mindenesetre klassz csendéletek.

 2. Anonymous permalink
  August 11, 2013 10:10

  Katikám. Ez tök poén. A villágjáró bolt a Sant Colomé-i bodegabol Washingtonban. Ez olyan mint amikor a New York-i Délamerika Fesztiválon egy Kolumbiai arepa-árustol megkérdeztem, honnan jön, és arra hogy “Cali” azt válaszoltam, hogy “el sucursal del cielo” – Mirefel megölelgetett örömében :).
  Jaja, a szép világjárás. de tudd, hog azért hiányzol itt! Jól sikerült a lány öv. Intenzív volt a lányoknak is, nekünk is, a gárda szuper volt! Írok neked majd részletessen. Hiányoztál! Nagy nagy Puszi
  Kati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: